Haberler

E-DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAVI BAŞARI İLE TAMAMLANDI Çarşamba, Haziran 10, 2020 - 10:56
Veteriner Fakültesi Akademisyenlerine Eğitim Semineri Programları Düzenlendi Salı, Ocak 16, 2018 - 16:44

EĞİTİM PROGRAMI-1

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının ilkinde, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zülfü DEMİRTAŞ tarafından "Sınıfta öğretimin yönetimi ve iletişim " konulu sunum yapıldı.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Anlamlı Sertifika Töreni Perşembe, Aralık 21, 2017 - 13:51

Fırat Üniversitesi ile TİKA İşbirliğinde düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Türkiye de ilk defa Fırat Üniversitesinde uygulanan Ganalı Öğretmen adaylarına yönelik  Pedagojik Formasyon Eğitiminin 2. si tamamlandı.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesinde 14 hafta süren eğitim sonunda Ganalı öğretmen adayları bugün düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı.

Bölümümüz Öğretim Elemanları Aday Öğretmen Yetiştirme, Gelişmiş Ülkelerin Eğitim Sistemleri ve Uluslararası Eğitim Çalışmaları seminerinde Eğitim Görevlileri olarak Görev aldı Pazartesi, Aralık 11, 2017 - 15:51

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Doç. Dr. Muhammed TURHAN, Yrd. Doç. Dr. Tuncay Yavuz ÖZDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Mustafa SAVCI ve Arş. Gör. Dr.

Ganalı 22 Öğretmen Adayı Fırat Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Alacak Perşembe, Ekim 12, 2017 - 14:46

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Gana Cumhuriyetinden gelen 22 öğretmen adayına, ülkelerinde alamadıkları pedagojik formasyon eğitimini vererek "öğretmenlik" hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacak.