Veteriner Fakültesi Akademisyenlerine Eğitim Semineri Programları Düzenlendi

EĞİTİM PROGRAMI-1

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının ilkinde, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zülfü DEMİRTAŞ tarafından "Sınıfta öğretimin yönetimi ve iletişim " konulu sunum yapıldı.

EĞİTİM PROGRAMI-2

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının ikincisinde, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr.Muhammed TURHAN tarafından "Etkili sunum teknikleri " konulu sunum yapıldı.

EĞİTİM PROGRAMI-3

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının üçüncüsünde, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Yrd.DoçDr.Mustafa SAVCI tarafından "Eğitim Psikolojisi " konulu sunum yapıldı.

EĞİTİM PROGRAMI-4

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının dördüncüsünde, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Tuncay Yavuz ÖZDEMİR tarafından "Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme" konulu sunum yapıldı.

EĞİTİM PROGRAMI-5

Bölümümüz tarafından Veteriner Fakültesi akademisyenlerine düzenlenen eğitim programının sonuncusunda ise, Eğitim fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Ferhat BAHÇECİ tarafından "Öğretim ilke ve yöntemleri" konulu sunum yapıldı.