Bölümümüzde uzaktan eğitimde gerçekleştirilecek yarıyıl sonu sınavlarıyla ilgili toplantı yapıldı

Fakültemiz Dekanı ve Eğitim Bilimleri bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz başkanlığında, 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 14:00’da bahar döneminin derslerinin sona ermesi ile birlikte uzaktan eğitim platformunda gerçekleştirilecek sınavlar için bölüm öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile video konferans uygulamasında biraraya gelindi. Toplantıda, bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz üniversitemiz senatosunca yarıyıl sonu sınavları ile ilgili alınmış olan kararları öğretim üyeleri ve öğretim elamanları ile paylaştı. Bu çerçevede fakültemizde 2019-2020 Bahar yarıyılında gerçekleştirilecek olan lisans ve pedagojik formasyon eğitimi için final, bütünleme, mezuniyet ve diğer tüm sınavların online yapılması ile ilgili planlamalar hakkında bölüm başkanımız gerekli bilgileri verdi. Toplantı süresince bölümümüz öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile süreç hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Sınavlarda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ortak yapılması gereken konularda karşılıklı fikir birliği oluşturuldu.