E-DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAVI BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını, 16 Mart 2020 tarihinden itibaren eğitim ve öğretim faaliyetlerinin üniversitemizde ve fakültemizde uzaktan eğitim ile yürütülmesine yol açmıştır. Bu yeni süreçte doçentlik sınavları da online olarak gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Tuncay Yavuz Özdemir 09.06.2020 tarihinde düzenlenen e-doçentlik sözlü sınavında oybirliği ile başarılı bulunarak Eğitim Yönetimi alanında Doçent oldu. Uzaktan eğitim uygulamalarında Üniversitemizde ve Fakültemizde sürecin her aşamasında başarılı adımlar atıldığını vurgulayan Fakültemiz Dekanı ve bölüm başkanımız Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ “Bugün üniversitemiz ve fakültemizin tüm sürecine genelleştirilen dijital etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı'nın (ÜAK) doçentlik sözlü sınavlarının e-Sözlü Sınav şeklinde üniversitelerin yetkili kurullarınca karara bağlanarak yapılabileceğine ilişkin kararının ardından üniversitemiz ve fakültemiz bu konudaki kalite ve gücünü bir kez daha göstermiştir" dedi. Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Tuncay Yavuz ÖZDEMİR’in doçentlik e-Sözlü Sınavı'nın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Fakültemiz Dekanı ve bölüm başkanımız Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, sınavın sorunsuz tamamlanmasındaki katkılarından dolayı Üniversitemiz yönetimine, Uzaktan Eğitim Merkezi çalışanlarına ve sınavı gerçekleştiren jüri üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.