EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜNDE YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR.

Eğitim Fakültesi dekanı ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Nuri GÖMLEKSİZ , 31 Ağustos 2020 tarihinde Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyeleri ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılına ilişkin hazırlıkların ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 31 Ağustos 2020 itibariyle uzaktan eğitim yoluyla başlatılan Pedagojik Formasyon Eğitimi Kursu hem de Ekim ayında öğretime başlayacak Eğitim fakültesi öğrencileri için yapılması gerekenler, bunlara ilişkin planlamalar, hazırlıklar ve yapılacaklar üzerinde görüşler iletildi, değerlendirmeler yapıldı. Mevcut durumun yanı sıra Ekim ayında başlayacak eğitim-öğretim sürecinde bölümü bekleyen olası durumların, problemlerin ele alındığı toplantıda alternatifli durumlar da görüşülerek, çeşitli çözüm önerileri geliştirildi ve değerlendirildi.