2020-2021 Öğretim yılı Güz Dönemi için Bölüm Öğretim Elemanları Sanal Toplantı Gerçekleştirdi

Eğitim Fakültesi dekanı ve Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Nuri GÖMLEKSİZ ve Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanlarıyla, başlayan yeni eğitim-öğretim yılı için sanal ortamda biraraya gelip yapılan hazırlıklar ve yapılacaklar ile ilgili görüşüldü. Yeni dönemde uzaktan eğitim yoluyla öğrenciler için en etkili ve verimli öğrenme ortamlarının oluşturulmasında görüş ve düşünceler paylaşıldı. Eğitim Bilimleri Bölümünün  alanlarında yetkin ve güçlü öğretim elemanlarının yeni döneme donanımlı biçimde hazır ve motivasyon düzeylerinin yüksek olduğu görüldü. Yeni dönemin başta öğrenciler olmak üzere tüm öğretim elemanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.