Akreditasyon Çalışmaları Toplantısının Beşincisi Bölümümüz Öğretim Elemanlarıyla Gerçekleştirildi

Eğitim fakültesinde devam etmekte olan akreditasyon çalışmaları kapsamında yapılan bilgilendirme toplantılarının beşincisinde Eğitim fakültesi dekanı ve ayrıca Eğitim Bilimleri Bölüm başkanı Prof. Dr. M. Nuri GÖMLEKSİZ ve Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanları bir araya geldi. Toplantıda Prof. Dr. M. Nuri GÖMLEKSİZ akreditasyon sürecinde Eğitim fakültesinde yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili bölüm öğretim elemanlarını bilgilendirdi. Ayrıca süreçte Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanlarından beklenenleri dile getirerek yapılacaklarla ilgili sunumunu gerçekleştirip konuşmasını sonlandırdı. Dr. Ferhat BAHÇECİ ise akreditasyon ile ilgili genel bilgilerden bahsetti. Oldukça verimli geçen toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.